Gebr. de Vries HoveniersHierbij willen wij ons graag voorstellen.

Wij zijn Harrie-Jan en Renaldo de Vries. Renaldo is woonachtig in Steenwijk en Harrie-Jan woont in Hoogersmilde. Ons bedrijf, Hoveniers Gebr. de Vries, is gevestigd in Hoogersmilde. Werkzaam in beide regio’s (gemeente Westerveld, Midden-Drenthe).

Harrie-Jan is samen met zijn broer (Paul) gestart met hun eigen bedrijf, hadden we al een paar jaar plannen om een eigen hoveniersbedrijf te beginnen. Na 10 jaar heeft Renaldo de werkzaamheden van zijn broer overgenomen.

Omdat we het belangrijk vonden om eerst ervaring op te doen, hebben we eerst een aantal jaren in loondienst gewerkt.

Werkervaring Gebr. de Vries

Renaldo heeft de hoveniersopleiding in Meppel gevolgd. Is voor een aantal jaren werkzaam geweest bij meerdere hoveniersbedrijven in Drenthe, hierna gewerkt bij interieurbouw. Door bij verschillende bedrijven te werken veel ervaring opgedaan. Mistte het vak Hoveniers, en in 2022 heeft hij de werkzaamheden van zijn broer overgenomen.

Nadat Harrie-Jan zijn hoveniersopleiding in Frederiksoord had afgerond heeft hij een aantal jaren ervaring opgedaan bij een hoveniersbedrijf. Nu alweer meer dan 10 jaar voor zichzelf aan het werk bij de gebroeders.

Met de combinatie van deze twee mannen die hoveniers zijn in hart en nieren hebben wij een brede- en ruime werkervaring van 15-20 jaar.

Uw ontwerp van de tuin, de aanleg van uw tuin, de bestrating en / of het tuinonderhoud zijn dus in deskundige, jonge, maar vertrouwde handen!